Bouwstenen verslavingszorg belicht

ZNA Volwassenen Psychiatrie heeft het genoegen u uit te nodigen voor haar symposium naar aanleiding van de pensionering van dr. Annemie Vermassen.

Tijdens dit symposium worden een aantal bouwstenen van de verslavingszorg belicht.

Sprekers

  • dr. Frieda Matthys is psychiater en wetenschapster. Ze is diensthoofd psychiatrie in het UZ Brussel en verbonden aan de VUB. dr. Matthys is uittredend voorzitter van de VVP en was meer dan 10 jaar voorzitter van de VAD. Ze is ook verbonden met het MSOC Free Clinic.
     
  • Paul Van Deun is psycholoog. Hij was geruime tijd klinisch directeur van De Spiegel. Zijn uitgebreide interesse in neurobiologische aspecten van verslavingszorg is binnenkort te lezen in het boek: 'Het gekaapte brein, verslavingsgedrag beter begrijpen'.
     
  • Peter De Bruyn is auteur van 'Verslavingszorg en persoonlijkheidsstoornissen'. Hij is doctor in de psychologie en heeft een jarenlange ervaring in verslavingsbehandeling in ADIC en De Spiegel. Hij is ook gedragstherapeut en geeft opleidingen in de VAD.
     
  • Sabine Serck is psychiatrisch verpleegkundige en contextueel therapeute en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen met verslavingsproblemen.

Wanneer? Donderdag 13 december van 13u tot 17u.

Het volledige programma en inschrijvingsformulier volgen later nog.

Wij hopen u op dit symposium te kunnen verwelkomen.

dr. Vermassen & team
Directie ZNA Volwassenen Psychiatrie