Herstelacademie Kempen

Wat?

Een vorming aan de HerstelAcademie Kempen wil iedereen ondersteunen in zijn persoonlijke ontwikkeling. Je leert je eigen krachten en talenten ontdekken en deze op een positieve manier inzetten. Je leert vaardigheden aan op een inventieve manier. Je gaat aan de slag met je eigen leerdoelen en die van anderen. We leren samen van elkaar, in groep. Op een creatieve en educatieve manier. Gegeven door professionals en ervaringsdeskundigen. Met het accent op veerkracht en hoop.

Waar?

De vormingen vinden plaats in een toegankelijke en veilige leeromgeving en worden georganiseerd op verschillende locaties in de Kempen. Bijvoorbeeld: Hogeschool, bibliotheek ... Voor de juiste data en locaties: zie onze website (aanbod per regio).

Voor wie?

Iedereen die in groep wil werken aan herstel kan zich inschrijven: (ex-)patiënt, vriend, familielid, hulpverlener, vrijwilliger ...

Praktisch

Inschrijven kan telefonisch (0492/238477) of via de website. Onze vormingen kosten 5 euro per sessie/per deelnemer, te storten op rekeningnummer BE87 3631 2550 4094 van Pas-sage VZW.  Voor het programma van de opleidingen kan U via de website doorklikken naar programma.

Vragen of suggesties?

Er is op maandag van 9u tot 12u steeds iemand beschikbaar om bijkomende vragen te beantwoorden.

Adres: ’t Vooruitzicht: Stelenseweg 19, 2440 GeelOver ons